Display pallets

Uw producten direct op de winkelvloer. Handig en snel. Gebruik hiervoor onze display pallets.

Display pallets met een statische en dynamische laadcapaciteit van respectievelijk 100 kg en 500 kg is dit type display pallet te gebruiken met vrijwel alle standaard material handling systemen. De display pallet is geschikt voor het distribueren en uitstallen van een brede variëteit aan producten. Door hun lichte gewicht en nestbaarheid zijn display pallets efficiënt te transporteren en op te slaan.

Heeft u vragen over display pallets? Bel dan met onze verkoopafdeling op 0413 353 111 of stuur een mail naar info@plasticpalletscompany.com

Direct Contact +31 (0)413 353 111

Delen

OVERIGE PLASTIC PALLETS

Lichte plastic pallets

Lichtgewicht plastic pallets kunnen bij een eigen gewicht van tussen de 5 en 10 kg kan het met gemak statisch een lading van 2500 kg aan en dynamisch een van 1000 kg.

Lichte plastic pallets

Medium plastic pallets

Medium plastic pallets voor middelzware ladingen vormen de jongste generatie plastic pallets. In een palletstelling kunnen medium plastic pallets een last dragen van 750 kg.

Medium plastic pallets

Zware plastic pallets

Deze zware plastic pallets voor zware toepassingen kunnen met gemak een sta­tische lading aan van 7500 kg en een dynamische lading van maximaal 1500 kg.

Zware plastic pallets

CP pallets

CP pallets zijn pallets die vooral gebruikt worden in chemische bedrijven en opgesteld door DCUCI (verbond der chemische industrie in Duitsland) en de APME (Association of plastic manufacturers in Europe).

CP pallets

Display pallets

De display pallet is geschikt voor het distribueren en uitstallen van een brede variëteit aan producten. Door hun lichte gewicht en nestbaarheid zijn display pallets efficiënt te transporteren en op te slaan.

Display pallets

Cleanroom pallets

Bij cleanroom pallets zijn de bovenzijde, zijkanten, onderzijde en glijlatten glad afgewerkt. Dit om vloeistoffen, stof en korrelige materialen te weren.

Cleanroom pallets

Eenmalige plastic pallets

Hoewel de wegwerppallets van The Plastic pallets Company zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, kunt u er met een gerust hart vrijwel alle denkbare producten aan toevertrouwen.

Eenmalige plastic pallets

Meermalige pallets

De pallets voor een retoursysteem worden gefabriceerd uit nieuwe, maar volledig recyclebare plastics. Dit zorgt voor sterke en duurzame producten die tegen een stootje kunnen en jarenlang meegaan.

Meermalige pallets

Export pallets

De export pallets hoeven geen speciale behandeling tegen ongedierte te ondergaan. Dit scheelt kosten én u vermijdt het risico dat bij vertraging het certificaat van de behandeling verloopt.

Export pallets

The Plastic Pallet Company

Delen

© 2016 - The Plastic Pallets Company is powered by Q-Pall Kunststof Pallets, the plastic pallet producer