Waarom Plastic Pallets?

De lichte, maar sterke plastic pallets / kunststof pallets waaronder exportpallets van The Plastic Pallets Company bieden veel voordelen bij verzending naar het buitenland.

Zij hoeven geen speciale behandeling tegen ongedierte te ondergaan. Het gebruik van plastic pallets scheelt kosten én u vermijdt het risico dat bij vertraging het certificaat van de behandeling verloopt, waardoor uw zending het betreffende land niet binnenkomt. In vergelijking met houten pallets is er bovendien geen kans op beschadiging van goederen door splinters of uitstekende spijkers.

Direct Contact +31 (0)413 353 111

Delen

Licht, sterk en duurzaam

Alle plastic pallets van The Plastic Pallets Company worden gemaakt van hoogwaardige kunststof. Ze zijn relatief licht, lichter dan houten pallets. Het recyclebare plastic is ongevoelig voor vocht en heeft een glad oppervlak. Dit houdt deze onverwoestbare pallets vrij van algen en bacteriën, wat de hygiëne bevordert. Ook ongedierte krijgt geen kans. Hierdoor is bij gebruik voor export geen speciale behandeling nodig. Verder is beschadiging van uw kostbare producten door houtsplinters of uitstekende spijkers onmogelijk. U heeft keus uit een groot aantal modellen, waaronder zowel eenmalige pallets (wegwerppallets) als retour pallets.

Kunststof pallets

Kunststof pallets hebben veel voordelen. Bovendien heeft u tegenwoordig keuze uit een groot aantal types en uitvoeringen. Om het logistieke proces vlekkeloos te laten verlopen én uit economisch oogpunt is het wel nodig om voor elke specifieke toepassing de juiste pallet te kiezen.Als naam nieuw in de markt, maar als bedrijf voortbordurend op een traditie van vele jaren. Want achter The Plastic Pallets Company staat Q-Pall, een begrip in de palletwereld. De hele opzet van The Plastic Pallets Company is erop gericht de gebruikers van kunststof pallets een nóg betere service te bieden. Als producent én leverancier beheerst The Plastic Pallets Company de gehele keten. Dat maakt het mogelijk om met ongekende flexibiliteit in te spelen op de meest uiteenlopende eisen en wensen.

© 2016 - The Plastic Pallets Company is powered by Q-Pall Kunststof Pallets, the plastic pallet producer